Sortiment

Bröd, bakverk och tårtor för alla tillfällen

Vi på Wallins Kafferepet älskar att baka och vi gör det med omsorg för bästa resultat. Hos oss hittar ni många olika slags produkter, allt från ljust och mörkt matbröd, kanelbullar, semlor, biskvier till klassiska tårtor och skräddarsydda bakverk för bröllop, födelsedagar och babyshower. Vi är även leverantör av AIK-bakverk.

Ni hittar de flesta av våra produkter i livsmedelsbutikerna men det går även utmärkt att beställa och hämta direkt av oss. 

Matbröd Wallins Kafferepet
Matbröd

Vi bakar allt från vitt rostbröd, thekakor, långfranska, små portionsbröd av olika sädesslag till klassiska ostfrallor och grova skivade limpor. Vi erbjuder även  smörgåstårtsbottnar i olika storlekar.

Vi erbjuder ljust och mörkt bröd, med grovt och fint mjöl, med frö och utan, och härlig surdeg. - Ja, många olika sorters matbröd!

 

Fikabröd

Är du sugen på en riktigt god nybakt bulle har du kommit rätt!

Vi bakar bl.a. klassiska kanelbullar, butterbullar fyllda med vaniljkräm, kanelflätor med äpplefyllning, frasiga wieneråttor, kanelkransar, olika längder och systerkakor med vaniljkräm och glasyr.

Bakverk Wallins Kafferepet
Bakverk

Hos oss hittar du allt från Napoleonbakelse, blåbärsbakelse, budapest, gräddwienerbröd, svartvinbärsbakelse, Maria Walewewska, trådrulle, tryffeltopp samt biskvier i olika smaker.

Vi är stolt leverantör av AIK-kakan.

 

Högtidsfika Wallins Kafferepet
Högtidsfika

Vi har många högtider att fira under ett år. Under dessa gör vi ofta specialtårtor och fototårtor med kundens egen bild och andra skräddarsydda bakverk för tillfällen som tex födelsedagar, babyshower, dop, morsdag, farsdag, student, begravning och bröllop.

Traditionsenligt efter trettondagshelgen startar vi bakningen av semlor. Då bakar vi klassiska semlor med mandelmassa och äkta norrländsk grädde, men även vaniljsemlor, laktosfria semlor, mjölkfria semlor och sockerfria semlor. Är ni många kan ni även köpa större semletårtor eller familjesemlor.

TÃ¥rtor Wallins Kafferepet
Tårta

I vårt tårtsortiment hittar du klassiker som prinsesstårta, gräddtårta, blåbärsprinsesstårta, jordgubbstårta, (säsongstårta) och mandarintårtor.

Vi erbjuder många olika slags tårtor med frukt- & bärmousser såsom citronmousse, hallonmousse, jordgubb-& rabarbermousse och chokladmousse.

Vi gör olika specialtårtor kring högtidsdagar och skräddarsyr gärna tårtor efter kunderns behov.

 

Företagsfika Wallins Kafferepet
Företagsfika

Tidigt varje morgon kör vi runt till företag i och utanför stan för att leverera fika av olika slag. Det kan vara matbröd, bullar eller kakor till fikarummet, fyllda mackor eller smörgåstårta till konferensen eller utbildningsdagen, gott fredagsfika till personalen, eller så kanske någon ska firas med en tårta?

Utöver det så bakar vi även skräddarsydda bakverk så som bildtårtor och bakelser med tex företagets egen logga.